Branimir Bem, dr.med. spec anesteziolog

Branimir Bem dr.med., spec. anestezilog je uspešno končal študij medicine leta 1986 na Medicinski fakulteti Rijeka. Nato je krajši čas delal kot splošni zdravnik v Kopru.

Strokovno pot je nadeljeval v SBI na oddelku za anestezijo in intenzivno terapijo. Specializacijo iz anestezije in intenzivne medicine je uspešno zaključil leta 1993 v UKC Ljubljana. več let je delal kot anesteziolog v OBV. Pri svojem delu si je nabral veliko izkušenj iz klasične medicine. V želji najdi druge možnosti in rešitve za kronične bolezni, stresne situacije, bolezni današnjega časa je začel iskati tudi druge možnosti, v želji pomagati pacientom. Zato je končal študij akupunkture v Ljubljani, ki ga je nadgradil z obiskom priznane Mednarodne šole za akupunkturo v Pekingu na Kitajskiem.

Leta 2006 je začel z zdravljenjem kronične bolečine v svoji ambulanti s konecijo v Kopru. Svoje izobraževanje je nadaljeval tudi na področje homeopatije in medicinske hipnoze. Ves čas se strokovno izobražuje, obiskuje pa tudi evropske kot tudi svetovne medicinskih kongrese.
Prepričan je, da je človek psiho-fizična celota in ga kot takega tudi individualno obravnava.